• betrouwbaar & transparant
  • Nederlands bedrijf & hosting
  • + 10 jaar ervaring
  • wij zijn pas tevreden als jij dat bent
Home » Blog » 10 Jaar!

10 Jaar!

Gepubliceerd op 27 november 2019 om 11:22

10 jaar Cloud-Consulting.nl

Cloud-Consulting.nl bestaat 10 jaar!

 

In die 10 jaar hebben we vele klanten kunnen helpen op het gebied van CRM en Salesforce met consultancy, implementaties en applicatiebeheer. Dat blijven we de komende 10 jaar natuurlijk ook doen.

We hebben in die 10 jaar Salesforce zien uitgroeien tot een fantastisch bedrijf en dito tool die qua capabilities en scope groter en groter werd, van een van de beste CRM tools naar een volledige entrerprise omgeving voor ondermeer E-commerce, marketing automation, integratiesoftware en AI capabilities. Onze klanten willen we natuurlijk hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen jaren.

We vonden het een mooi moment om ons dienstenportfolio uit te breiden met Webdesign diensten. Daar waar Salesforce een fantastische tool is voor CRM en gerelateerde functionaliteiten hebben we voor JouwWeb gekozen voor het maken van websites en webshops. Een van de kwalitatief en functioneel beste website en webshop pakketten momenteel op de markt tegen een (vergeleken met andere aanbieders) lage prijs.

 

Kijk voor meer informatie op onze website onder Webdesign of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.